top of page

Tittel: "Kybalion"

Forfatter: "Tre Innviede" (Anonyme forfattere)

 

Antall sider: 176, innbundet

Utgivelse norsk versjon: 2016

ISBN: 978-82-92653-01-2

 

Pris: 299 kroner

 

Rabatt til bokhandel: 35% ved bestilling av 1 - 2

bøker, 40% ved 3 eller flere.

 

Boken distribueres av Forlagssentralen og kan bestilles i Mentor.

Esoterisk lære fra det gamle Egypt

Kybalion – De syv prinsipper

i esoterisk filosofi

Kybalion presenterer de syv nøklene til Den hemmelige lære. Med utgangspunkt i det gamle Egypts mysterielære fremlegger og forklarer boken de syv sentrale prinsipper for mennesket, livet og verden.

 

Det er en tidløs visdomslære som leseren her får innsikt i. Kybalions innhold er like aktuelt for dagens moderne mennesker som da det ble formidlet i Egypts templer for flere tusen år siden.

 

Kybalion er en esoterisk klassiker, publisert første gang i USA på begynnelsen av 1900-tallet. Den har blitt omtalt som «den mest betydningsfulle boken som ble utgitt på den amerikanske okkulte bokarenaen i det 20. århundre». I Kybalion blir den flere tusen år gamle visdomslæren fra Egypt gitt et moderne språk og presentert på en lettfattelig måte.

 

For at leseren selv skal kunne se at Kybalion virkelig står i en flere tusen år gammel tradisjon, er det inkludert vedlegg med forklarende noter. Her finner du blant annet tre hermetiske traktater som ble nedskrevet første gang i Egypt for 2000 år siden, og som inneholder en mysterielære fra de eldste tider.

 

 

bottom of page