top of page

Parhoroskop

Astrologi kan også si noe om kjemien, eller rettere sagt energien, mellom to mennesker. Dette kan være for eksempel ektefeller, kjærester, venner, søsken, forhold mellom foreldre og barn, eller samarbeidspartnere i arbeidslivet.

 

I et par- eller relasjonshoroskop ser man hvilke stjernetegn Sol, Måne og andre planeter står i. Så analyserer man hvordan dette vil fungere sammen med planetplasseringene i horoskopet til den andre personen.

 

Man ser også etter hvilke aspekter som dannes mellom planetene i de to horoskopene. Hvis for eksempel den ene personen har Solen på 5 grader Vær, mens den andre har sin Sol på 5 grader Vekt, så kalles dette aspektet for Sol opposisjon Sol. (Stjernetegnene Væren og Vekten står rett overfor hverandre i Zodiaken).

 

Med aspektet Sol opposisjon Sol vil dette være to personer som på mange områder er rake motsetninger, og de kan være uenige om mye. Men opposisjonsaspektet kan også skape positiv energi og dynamikk i forholdet. Hvis det samtidig er noen aspekter som viser at andre planeter i de to horoskopene er samstemte og i harmoni, kan dette bli et spennende og givende forhold. De kan for eksempel ha Måne trigon Måne, som er et harmonisk og positivt aspekt.

 

 

 

Synastri i et relasjons-horoskop

Parhoroskopet sier noe om hvordan du passer med en kjæreste, venn eller kollega.

bottom of page