top of page

Skorpionens stjernetegn

Stjernetegnet Skorpionen i horoskopet

 

 

Astrologisk element:

 

Astrologisk kvalitet:

 

Stjernetegnets hersker

i horoskopet:

 

Korresponderende hus

i horoskopet:

 

Stjernetegnets fødselssten:

 

Andre stener:

 

 

 

Korrespondanse i kroppen:

 

Korrespondanse i tarot:

 

Korrespondanse i kabbalah:

 

 

Vann

 

Fast

 

Pluto

 

 

Det åttende hus

 

 

Turkis, turmalin

 

Ametyst, boji-sten, garnet, obsidian, beryll, rød spinell, rød kalsitt

 

Kjønnsorganer og underliv

 

Døden

 

Stien mellom Tifaret og Netzach på Livets tre

 

 

Skorpionens stjernetegn i horoskopet

Stikkord for Skorpionens stjernetegn

Intens, gjennomtrengende og fokusert. Søker den innerste sannhet gjennom å avdekke og avsløre. Stor viljestyrke. Seksualitet, skapelse, død og gjenfødsel. Behov for å forvandle og omforme det som er foreldet og som ikke lenger har nytteverdi. River ned for å bygge opp igjen, og gjør det hele mer funksjonelt og effektivt. Har sterke følelser og drifter, men vanligvis også stor selvkontroll. Hemmelighetsfull, liker ikke å blottstille seg for andre.

 

I antikkens astrologi hadde Skorpionen en dobbelt betydning. Stjernetegnet Skorpionen representerte den lavere manifestasjon av tegnet. Ørnen, et stjernetegn som står like over Skorpionen på himmelen, representerte en høyere og mer åndelig manifestasjon av de samme prinsippene. Ørnen representerer ren og ublandet kraft, kongelig verdighet, visjon og åndelig opplysning. Skorpionen har potensialet til å heve seg opp til Ørnens nivå.

               

Stjernetegnet Skorpionen i horoskopet

Planeter i Skorpionens tegn er intense og besluttsomme. De blir gjerne katalysatorer for sterke opplevelser og dype, indre omveltninger. For Venus og Månen kan dette bli i meste laget, siden de først og fremst søker trygghet og harmoni. En planet i Skorpionen får dessuten et sterkt emosjonelt preg. For den mentale Merkur kan det være vanskelig å operere rasjonelt og objektivt i dette tegnet, men på den andre siden kan Skorpionens intensitet gi dybde til tenkningen. Den lidenskapelige Mars trives som regel godt her.

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page